Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Kunder

Vadå kunder?

Som för alla företag är kunderna viktigast och kommer alltid i första hand. Men sen kan man önska lite av kunden också, vi vill gärna att kunderna väljer oss för det vi står för.

Först vårat miljötänk där vi värnar om vår personal, den gemensamma miljön men även om kundernas hälsa. Vi har som ett av få företag gått långt för att ta bort alla skadliga ämnen i vår produktion. Du som kund ska vara säker att de produkter du köper av oss inte har skadat någon eller att någon kan ta skada av de produkter du tar hem. Samt att miljön inte får sig en törn av ditt val av leverantör.

Det andra är vår prisbild, ända sen starten har vi jobbat med kalkylprogram som räknar ut vad vi behöver för att producera och leverera dina beställda varor. Vi ändrar inte vår prisbild för att du kommer från ett större företag eller har en finare bil. Våra priser är rätt från början och vi har ett humant påslag på våra inköp och kostnader.

Tredje är vår stora kunskap då vi funnits i branschen sen 1986 och personalen som tar hand om dig har lång och gedigen kunskap om de produkter och tjänster vi säljer. Dessutom värnar vi om er som kund och försöker alltid hitta ett enklare och mer ekonomisk lösning till dig.

Vilka är kunderna?

Grizzly har alltid jobbat med två kundgrupper sedan starten 1986. Den första är slutkunder och dessa är lokaliserade här i närområdet. Våra slutkunder är allt från små till stora företag som behöver våra produkter och tjänster. Antingen i sin produktion eller för att marknadsföra sig och sitt företag. Vissa slutkunder handlar mycket och blir efter ett tag storkunder med vissa förmåner.

Den andra och största gruppen är återförsäljare som köper våra produkter för att sälja den vidare och tjäna på en återförsäljarrabatt. För att vara ÅF krävs en hel del kunskap och åtaganden för att få beställa hos oss. Saker som kunskap inom bilder, färg, program, filformat, hur man bryter ner typsnitt och framför allt inte tar onödig tid vid enkla beställningar.

Sen har vi en kategori med samarbeten hos olika föreningar, Destinationer, samhällsnyttiga företag och idrottsorganisationer. Då vi värnar stort om vår Jämtländska byggd kan vi här hjälpa till och stötta med olika bidragslösningar. Aldrig med pengar men med produkter, rabatter och låga priser på olika uthyrningsprodukter. Vi kallar dessa avtalet för Fifty-Fifty avtal som är en typ av vinnvinn koncept.