Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Ansök om att bli återförsäljare

  Ansök om att bli återförsäljare

  Vi fakturerar via mail och sänder en faktura i pdf-format. Ange den adress som ni vill att faktura ska skickas till.  Kan jag bli återförsäljare?

  En återförsäljare kan endast registrerade företag inom en bransch där våra produkter kan säljas vidare. Branscher som skylt, dekor, utställning, event, reklam eller liknande. Om du uppfyller dessa kriterier så är du välkommen att ansöka om att bli återförsäljare och då få tillgång till våra förmåner.

  Som återförsäljare har du också lite skyldigheter. Vi förutsätter att du som återförsäljare har grundläggande baskunskaper om branschen. T.ex. hur filer ska sparas, typsnitt brytas ner, bildupplösning som behövs för din produktion och andra viktiga för oss självklara saker i vår bransch. Våra generösa rabatter till er återförsäljare förutsätter att era original är printfärdiga och följer våra instruktioner. Reklamationer beroende på bristfälliga original som upplösning, färger, typsnitt och dylikt där ni som återförsäljare ska ha kunskap godkänns tyvärr ej.

  Vad får jag som återförsäljare?

  • Tillgång till alla våra resurser, långvarig kunskap och maskiner som om det vore era egna.
  • Som återförsäljare har du rabatt på alla produkter som vi producerar och tillhandahåller.
  • Vissa produkter brandas med er logotyp om så önskas. T.ex. flaggor, banderoller mm.
  • Månads åf-mail med priser, nya produkter, information och tips.