Kontakta oss på 063-57 40 50 eller info@grizzly.se

Team

 • jul152016
  team

  Björn Wahlberg – Kreativ ledare

  Började 1986 genom att lansera datraskuret till Östersund och började redan då bygga ett återförsäljarnät. Det har oftast varit marknad, visioner, prissättning och storkundkontakter som står på agendan. Men med åren har ett nytt viktigt arbete vuxit fram och idag är det som kreativ partner och styrning av det kreativa arbetet här på Grizzly.

  Läs mer
 • jul152016
  mocca
  team

  Monica Häggström – Projektledare

  Hej!

  Jag har lång erfarenhet i branchen och flyttade till Östersund 2013. Här på Grizzly ligger mitt fokus på nya återförsäljare i Sverige. Även repeterings orders hamnar på mitt bord.

  Fritiden består av båt på sommaren och skidåkning i fjällstugan på vintern.

  Läs mer
 • jul152016
  greger
  team

  Greger Forsman – Projektledare

  Hej!
  Jag är drift och produktionsansvarig med stor inriktning på sälj och order. Har återvänt till Jämtland efter 10 år på Ericsson i Stockholm och 6 år i Japan.

  Läs mer
 • jul152016
  pelle
  team

  Pelle Forsberg – Projektledare

  Jag är en av inventarierna här på Grizzly då jag började som screentryckare 1992.

  Blev 2003 ansvarig för företagets storsatsning på planprint samtidigt som flytten och jobbade med det fram till 2006. Sen fick jag möjlighet att börja på order och sälj som jag hoppade på. Med de 20 års erfarenheter jag skrapat ihop under åren är jag nu projektledare och kreativ parter. Detta passar mig bra då jag älskar att hitta nya och intressanta lösningar till dom kunder som jag idag jobbar aktivt med. Så mej kan du ringa när det gäller stora skyltar och dekorer men självklart allt annat också!

  Läs mer
 • jul152016
  jonas
  team

  Jonas Nylund – Produktionsledare

  Den produktion som sker här i Östersund går via mig och jag ser till att det blir på rätt material som finns i lager. Även att det sen produceras i fungerande maskiner. Har varit i Grizzlys produktion sedan 2004 och har svart bälte i RIPning och färgstyrning.

  Läs mer